hirdetés

Újabb fura ügybe és veszélyes helyzetbe került a neves zenész, Lagzi Lajcsi. Megint feljelentették a mulatós muzsikust. Ezúttal azonban azért, mert állítólag gyermekeket bántalmazott a birtokán, akik az ottani tóból leeresztett vízben hűsöltek. Lajcsi azonban másképp emlékszik a történtekre, ráadásul őt bántalmazta az egyik gyerek apja, aki még pénzt is kért tőle, hogy ne legyen rendőrségi ügy. A művész szerint a gyerekeket ők biztos nem bántalmazták. Lajcsinak ez az eset azért veszélyes, mert a másik áramlopási ügye még be sem fejeződött.  

lagzi lajcsi 3

A nagy hőségben gyerekek másztak be Galambos Lajos telkére, ahol megnyitották a tó zsilipjét, hogy a kiömlő vízben pancsoljanak kicsit. A tilosban járókat pechjükre észrevette az éppen hazaérkező Lajcsi, és a vele egy autóban utazó Cs. Csaba, a zenész üzlettársa, akivel az áramlopási ügyben együtt ültek előzetesben. A fiatalkorúak elmesélése szerint ők azonnal elfutottak, de a gazda a dzsipjével üldözőbe vette kettejüket. Amikor látták, hogy nincs esélyük elfutni, megálltak.

Megálltak a gyerekek, kicsapódott a dzsip két ajtaja, és kiugrott belőle üvöltve Csaba és Lajos. Danit kapták el először. Lajcsi megragadta a kezét, és adott neki egy pofont, majd odalépett Csaba, és a kiszolgáltatott helyzetben lévő fiút úgy arcon ütötte, hogy felrepedt a szája. A másik fiút ezután kapták el, rángatták, a nyakánál fogja húzták meg úgy a pólóját, hogy még aznap este is egy 10 centis vörös csík éktelenkedett a nyakán – meséli az egyik megvert fiú édesanyjának barátnője a Borsnak.

Amikor éppen őt rángatták, akkor ért oda Dani apja, és vele a főnöke, akiknek az egyik gyerek szólt, aki el tudott szaladni.

Ekkor döntött úgy Dani apja, hogy kihívja a rendőrséget, akik jöttek is, és intézkedtek. A fiúkat a családjuk elvitte látleletet vetetni, az orvosi papíron egyértelműen olvasható, hogy a gyerek még akkor is remegett amikor biztonságban volt – mondta el a Borsnak az egyik fiú ismerőse.

A sértettek feljelentést tettek a rendőrségen. A történtekre azonban Lajcsi másként emlékezik.
Hat gyerek mászott be a kerítésen, és kinyitották a zsilipet, ami nagyon veszélyes dolog. Azonnal felszólítottuk őket, hogy ezt hagyják abba, a gyerek ha megsérült, akkor az biztos, a gátrongálás miatt történhetett meg. Ott olyan erős a víznyomás, hogy agyon is tudja nyomni! – magyarázta Lajcsi, aki azt is hozzátette, hogy az egyik fiú apja orrba vágta és pénzt kért tőle a hallgatásért. A zenész birtokháborítás és szándékos károkozás, valamint testi sértés miatt tett feljelentést.