hirdetés

Lagzi Lajcsiéknál nagy a baj. Előzetes letartóztatásba helyezhetik az őrizetbe vett Galambos Lajost és nejét is. Az Esti Újság úgy tudja, hogy feltehetőleg börtönbe nem kell mennie a sztárnak, hisz gyermekei miatt sem a szökés, sem az elrejtőzés mint legsúlyosabb lehetőség nem áll fenn. A tanúk és bizonyítékok eltüntetését pedig egy házi őrizet is tökéletesen meggátolhatja.

 lagzi lajcsi 3

Bár már mindenki arra készül, hogy Lagzi Lajcsit előzetes letartóztatásba helyezik, ennek igen pici a valószínűsége. Egyrészt gondoljunk csak bele a Pápa futballklub tulajának lízing- és zálogcége több milliárd forint értékű aranytömbökkel csalt, verte át ügyfeleit, és vígan szabadon él. Fel sem merült, hogy őrizetbe vegyük a nagy futballgurut, aki szereti a focit és a házelnökkel, Kövér Lászlóval sem volt rossz a viszonya. Így világraszóló botrány lenne, ha Lajcsiékat egy pitinek tűnő vesztegetés és lopás miatt előzetesbe helyezné a bíróság.

Bár Lagzi Lajcsi ellen szól, hogy neki nincs és nem is volt futballklubja.

Galambos Lajos, azaz Lajcsi ügyvédje szerint ügyfele semmit sem követett el.

Ügyfelem ártatlan, ezt tudom, és hamarosan be is bizonyítjuk, hogy Galambos Lajos senkit sem vesztegetett meg, és semmiféle szolgáltatást nem lopott – mondta dr.Berényi András ügyvéd.