hirdetés

Elmarad Lagzi Lajcsi pere. A mulatós zene királyának két évvel ezelőtt kezdődött közműlopási pere várhatóan még nagyon hosszú ideig fog húzódni. A legutóbbi tárgyalás időpontja júniusban lett volna, ezt azonban decemberre halasztották, most pedig újabb hónapokkal tolódik.
lajcsiA nyár eleji időpontot azért napolták el, mert sem a negyedrendű, sem pedig a másodrendű vádlott, aki Galamos Boglárka nem jelentek meg. Lagzi Lajcsi és ügyvédje így a december 6-ra kitűzött tárgyalásra készültek, hogy előadják saját igazukat, de a Budaörsi Járásbíróság végzése alapján erre további hónapokat kell még várniuk.

Ötvenezer oldalnyi iratot kell lemásolni és eljuttatni mindenkinek úgy, hogy a felkészülésre is legyen ideje – közölte a bíróság kommunikációs osztálya.

A per tehát csak tavasszal folytatódik, ha akkor nem jön közbe semmmi, pedig Galambos már nagyon szeretné tisztázni magát.

Két éve élünk teljes bizonytalanságban, én úgy vártam azt a tárgyalást, mint más a karácsonyt. Tisztázni akarom magam! A feleségemet is meggyanúsították csak azért, hogy engem megtörjenek, azt állítják például, hogy 1995 óta a bűntársam. Na, én 1998-ban találkoztam vele. Az ilyen hazugságok miatt akarok az asztalra csapni, alig várom, hogy kiterítsem a kártyáimat-közölte Galambos Lajos.