hirdetés

Úgy tűnik még sincs nagy baj Lagzi Lajcsival. Igaz a börtönbe nem vonult be, halasztási kérelmében pedig gyógyíthatatlan betegségre hivatkozott, ennek ellenére február 18-án egy egyórás koncertet adott egy lagziban. MIndennek örülünk, mert Lajcsi jobban van és zenélhet. Börtönbe vonulni azonban nincs jól. No comment.

 

Ahogy arról korábban is beszámoltunk, Galambos Lajost tavaly decemberben jogerősen 3 év 6 hónap börtönbüntetésre ítélték, 4 évre eltiltották a közügyektől, továbbá 4 millió forintos bűnügyi költség megfizetésére is kötelezték. Az ügy már 2015 óta húzódott, a zenész pedig már 125 napot töltött előzetes letartóztatásban.

Bár Lajcsi végig ártatlannak vallotta magát, a bíróság nem így vélte, a másodfokú ítélet pedig meglepte Galambos Lajost. A zenésznek február 15-én kellett volna bevonulnia a kecskeméti börtönbe, ám ő nem jelent meg a kijelölt időpontban. Helyette halasztási kérelmet adott be, “gyógyíthatatlan és visszafordíthatatlan” betegségére hivatkozva. Sőt hazánk nyugati végében le is fotózták Lajcsit a kisbusza mellett, jó pár száz kilométerre a kecskeméti BV intézettől.

A Blikk Rúzs értesülései szerint azonban betegsége ellenére mégis bevállalt egy egyórás koncertet egy lagzin, február 18-án, az alföldi Biczó csárdában. A zenész mintegy 300 vendég előtt énekelt, táncra perdült a trombitással, s az is kiderült, hogy ez nem az utolsó fellépése.

“Óriási bulit csinált, szerencsére egyáltalán nem látszott Lajcsin, hogy beteg. Szerintem több mint egy órát énekelt, de pontosan nem tudom, nyilván nem az órát néztem. A program esküvő volt, persze nem igazi, de minden ugyanúgy zajlott. Volt menyasszony, vőlegény és lagzis menü. Lajcsi a fellépésével megkoronázta a „lakodalmat”. Közben elmondta, hogy bármit is hallunk elmaradó fellépésekről, ne higgyük el, mert ő mindenhol ott lesz. Például nagyon készül a március 11-i tatabányai koncertjére.”-mondta egy hölgy, aki Galambos Lajossal együtt ünnepelte át az éjszakát.

Nos, ha ez mind igaz, akkor mi nem lennénk Lajcsi helyében, mert ez ciki, sőt az igazságszolgáltatás egyszerű arconcsapása mindez.