hirdetés

A Trombita király Galambos Lajos, azaz Lagzi Lajcsi is besegít a koronavírus elleni harcba. A művész felajánlotta a birtokán lévő egyik épületét az Operatív Törzsnek.

 

A hazai sztárvilágot is foglalkoztatja a téma, és sokan gondolják úgy, hogy segíteniük kell. A Blikk információi szerint most a híres művész, a trombitás slágereiről ismert Galambos Lajos tett egy igazán figyelemreméltó gesztust, hogy megkönnyítse egy kicsit a helyzetet, és felajánlotta a 130 hektáros Galambos-kúria területén található vendégházát a korona vírus elleni harcra.

Ahogy arról értesültem, hogy Komárom-Esztergom megyében már 13 fertőzéses esetet regisztráltak, és eszembe jutott, hogy Magyarországon a pandémia még nem tetőzött, azonnal megfogalmazódott bennem, hogy ezt a nemrégiben korszerűsített ingatlant az operatív törzs rendelkezésére bocsátom. Az autópálya közelében, Komárom és Tata között található és jól megközelíthető. Mind a 18 szobájához tartozik fürdőszoba.-mondta Lajcsi.

A méretes vendégház biztos, hogy nagyon jól fog jönni. Lagzi Lajcsi pedig külön kiemelte, hogy fontosnak tartja ilyenkor az önös érdekek félretételét, és hogy mindenki segítsen másokon ebben a rettenetes helyzetben, ami már így is rengeteg ember életét tette tönkre.

Szüleim, nagyszüleim sokat nélkülöztek, így az összetartozást és a bajban való segítséget megtapasztaltam, amióta csak az eszemet tudom – írta Orbán Viktornak és Pintér Sándornak címzett nyílt levelében Galambos Lajos, aki reméli, hogy legalább ennyivel hozzá tud járulni a koronavírus elleni harchoz, és talán másokat is arra ösztönöz majd, hogy hasonló módon cselekedjenek.