hirdetés

Mint ahogy arról az Esti Újság elsőként beszámolt, Lagzi Lajcsi a karácsonyi ünnepeket és az újévet is a börtönben tölti. A bíróság ugyanis elutasította a szabadlábra helyezési kérelmét a mulatós zene királyának. Ráadásul a lakói is kezdenek szépen kiköltözni a luxuslakóparkból, ami így már bevételt sem jelent Lajcsiéknak.  

LAgzi LAjcsi-Blikk

Bármennyire is nem akarta, január 24-ig előzetesben marad Galambos Lajos, művésznevén Lagzi Lajcsi. A bíróság kedden nem adott helyt a zenész ügyvédeinek a fellebbezési kérelmének, így a mulatós sztárnak és szeretteinek meg kell barátkozniuk a gondolattal, hogy az ünnepeket is külön töltik. Korábban a zenész ügyvédje és a családja is bizakodtak abban, hogy Lajcsi a családjával karácsonyozhat.

Galambost, feleségét és egy társukat még szeptemberben tartóztatták le kommandósok. Az alapos gyanú szerint egy mocsai lakóházban és egy tatai apartmanparkban éveken át méretlenül vételezték az áramot, a vizet és a gázt, majd állítólag megvesztegették az ellenőröket.

Időközben a Galambos Lajos érdekeltségébe tartozó Boglárka-lakópark több családja is kiköltözött a luxushajlékból, mivel hiába éltek előkelő társasházban, fizettek magas bérleti díjat, konnektorba dugható mobil fűtőtesttel kellett fűteniük, vizet pedig a tűzhelyen melegíteniük. Ezt pedig megunták.

Tény kérdése, hogy áram-, víz- és gázlopásért eddig senkit sem helyeztek előzetes letartóztatásba, és így Galambos Lajos előzetese picit fura. Már csak azért is, mert az okozott kárt feltehetőleg bőven fedezi Lajcsi lakóparkja, azaz nagy kár nem tudja érni a szolgáltatót.