hirdetés

Lady Gaga megjelent az Egészségügyi Világszervezet hétfői eligazításán, ahol bejelentette: ő és szervezete 35 millió dollárt gyűjtöttek össze a koronavírussal szembeni harcra. A sztár ezt online is közölte a világgal. Bízunk benne a magyar milliárdosok mint Mészáros Lőrinc vagy épp Tiborc úr is hasonló lépéseket tesz hamarosan.

 

A Lady Gaga által létrehozott Global Citizen teljes adománybevételét a koronavírus elleni küzdelemre szánja: ez 35 millió dollár több mint  126 milliárd forintot.

Ezen kívül az énekes azt is elárulta, hogy egy rendezvényen is dolgozik, amelyen több világhírű zenész is fellép majd, így például Paul McCartney, Stevie Wonder és Billie Eilish .

“Be akarjuk mutatni ezt a páratlan kulturális mozgalmat, és meg akarjuk ünnepelni, bátorítani akarjuk az emberi szellem hatalmát” – mondta Lady Gaga a hétfői tájékoztatón.

A nagy kaliberű rendezvény április 18-án lesz látható különböző amerikai csatornákon, de elérhető lesz a Youtube-on, az Instagramon, a Facebookon és a Twitteren is. Számos világsztár lesz jelen, például Elton John, David Beckham, John Legend, a Coldplayből Chris Martin, Andrea Bocelli, Billy Joe Armstrong, Lang Lang, Alanis Morissette és Keith Urban. A lista itt még nem ér véget, ugyanis a műsor házigazdái Stephen Colbert, Jimmy Fallon és Jimmy Kimmel lesznek.

“Tegyétek el a pénztárcátokat és üljetek le, élvezzétek a show-t, mindannyian megérdemlitek” – tette hozzá Lady Gaga.