hirdetés

Már jobban van a legendás zenekar az Iron Maiden dobosa. Nicko McBrain januárban kapott sztrókot és most csak azért árulta el egyáltalán egészségügyi állapotát, hogy mindenkit megnyugtasson: hamarosan indulhat a felkészülés a turnéra.

Januárban sztrókot kapott az Iron Maiden metálegyüttes dobosa, Nicko McBrain, aminek következtében válltól lefelé lebénult a jobb oldala – mondta most el a zenész az együttes honlapján egy üzenetben, hozzátéve, hogy már „majdnem” jól van.

„Természetesen nagyon aggódtam, hogy vége a karrieremnek, de a feleségem, Rebecca, a családom, az orvosaim és főképp a terapeutám, Julie, na meg a Maiden-család jóvoltából visszamásztam egy olyan 70 százalékosan gyógyult szintre. Tíz hét terápia után már-már itt az ideje, hogy megkezdjük a próbákat a következő turnéra” – írta a dobos, hozzátéve, szerencsére enyhébb volt a sztrók: egy átmeneti iszkémiás attak, amely az agyi véráramlás átmeneti zavarát jelenti.

„Úgy éreztem, jobb most megosztanom veletek az állapotomat, nem pedig korábban, amikor minden figyelmemet lekötötte, hogy a gyakorlatok révén újra 100 százalékos legyek. Ezt még nem értem el, de Isten kegyelméből hétről hétre egyre jobban és erősebben vagyok” – írta a 71 éves McBrain.