hirdetés

Az ismert hollywoodi sztár kétségbeesetten harcol a családjáért. Ben Affleck ugyanis rájött, hogy óriási hibát követett el, amikor hűtlenkedett és félrelépett egy-két röpke lopott óráért.

Pacific Palisades, CA - Actor Ben Affleck keeps himself busy as he takes his kids out for a fun day at Farmers Market. The handsome actor, who was spotted smiling,  appeared to be all about his children as he enjoyed a warm day in Pacific Palisades. Ben and his kids kept cool by drinking cups of freshly squeezed lemonade.       AKM-GSI        September 13, 2015 To License These Photos, Please Contact : Steve Ginsburg (310) 505-8447 (323) 423-9397 steve@akmgsi.com sales@akmgsi.com or Maria Buda (917) 242-1505 mbuda@akmgsi.com ginsburgspalyinc@gmail.com  September 13, 2015

Ben Affleck egy életre megtanulta, milyen következménnyel jár a sunyulás, hisz nemcsak családját veszítette majdnem el, de utólag kiderült, hogy a szeretőjévé avanzsálódott dadus is átverte. Most pedig ezerrel teper, hogy próbálja menteni a menthetőt. A bennfentesek szerint a színész azt is a fejébe vette, hogy visszahódítja a válást igencsak fontolgató Jennifer Garnert.

Bennek a családja a legfontosabb, és akkor igazán boldog, ha velük lehet – Jent is beleértve. Még mindig nagyon nehéz ez az egész helyzet, de nap mint nap tanul, és igyekszik pozitívan állni a jövőhöz. – nyilatkozta a színész egyik ismerőse.