hirdetés

Kulka János komoly életmódot fog váltani a tervek és a hírek szerint. A közkedvelt művész ugyanis szinte mindent elért már, amit csak színpadon el lehetett érni. Így kicsit lazít, és az egyéni estjeire fog fókuszálni. Kulka állítólag a felgyógyulása után azt tervezi, hogy fokozatosan lemond színházi szerepeiről, és a zenére, az éneklésre koncentrál majd.

kulka játszik

A Bors úgy tudja, hogy az egy hónappal ezelőtti agyi infarktusa után lábadozó színész bátran tervezhet, mert minden esélye megvan a teljes gyógyulásra. Ismerősei körében állítólag nyílt titok, hogy Kulka János szeretne fokozatosan lemondani a színházi szerepeiről, és inkább a zene, az éneklés felé fordulna. A Kossuth-díjas színész szinte mindent eljátszott már, amit színpadon lehetett, egy ideje pedig úgy érzi, nincs már számára kihívás a prózai színpadon – legalább is a lap szerint.

Nemrég önálló estje volt a Művészetek Palotájában, ahol erre az alkalomra szerveződött zenekarával az egész nézőteret megtöltötte. Két CD-je is megjelent, az egyik 1994-ben, a másik 2010-ben, Dés László és Zorán is írt már neki számokat.