hirdetés

Állítólag már sokkal jobban van, és néhány szót, mondatot is képes már kiejteni a közkedvelt magyar színművész, Kulka János. A szeretett művészért sokan aggódnak továbbra is, de felépülése szerencsére elkezdődött. Mint ismeretesm a színművésznek két hete agyi infarktusa volt.

kulka

Kulka Jánost kiengedték az Országos Idegtudományi Intézet intenzív osztályáról, úgy tudni, ami nagyon jó hír a művésznek, a rokonainak és mindenkinek. A színész a körülményekhez képest kifejezetten jókedvű állítólag a Bors értesülései szerint.

A művész az eddig nehézkesen mozgó jobb karját is tudja mozgatni, és egyre több szót, mondatot képes kiejteni. Már saját maga táplálkozik, azaz elkezdett a hosszas gyógyulás útján lépegetni. Kulka gyógyulása mindenképpen sikeres lesz, de türelmesnek kell lennie önmagához majd.

A színész április 12-én este lett rosszul, a mentők a Honvéd Kórház Idegosztályára, majd a kezelés folytatása céljából az Országos Klinikai Idegtudományi Intézet Intervenciós Neuroradiológiai Osztályára szállították. Az Országos Klinikai Idegtudományi Intézet múlt heti közleménye szerint Kulka János „az időablakon belül sikeres stroke-ellátásban részesült, az elzáródott agyi érből sikerült a véralvadékot eltávolítani”.