hirdetés

A közkedvelt színészünk egyre jobban van. Már kis segítséggel Kulka János sétálgat is a kórház udvarán, ami kisebb csoda, hisz nemrég még élet-halál közti állapotban szállították kórházba. Az agyi érkatasztrófa miatt kórházba került színészről több bulvármagazin olvasó-riportere is készített fotót, persze stikában.

kulka bottal

Talán nem túlzás azt mondani, hogy az egész ország aggódik a közkedvelt színészért, Kulka Jánosért, aki agyi infarktusából  lábadozik az Országos Klinikai Idegtudományi Intézetben. A család által kiadott közlemények, valamint a barátok, ismerősök, kollégák elmondásai alapján a színész állapota a vártnál gyorsabban javul. Sőt Kulka már sétálgat is egy keveset a kórház udvarán, persze némi baráti, rokoni segédlettel és egy többlábú bottal, amelyet ilyenkor szokás adni a betegeknek, akiknek a járás még nem teljesen megy stabilan.

A Ripost egyik olvasó-riportere és a Bors is le is kapta a színészt, ahogy épp napi kötelező egészségügyi sétáját tette a kórházban. Kulka színész vidámnak tűnt, tréfálkozott a nővérével, valamint egy férfival, aki szintén hozzá érkezett látogatóba.

A népszerű magyar köztévés szappanopera, a Szomszédok egykori Mágenheim dokija lassan, szépen, csendesen épül fel.

(Fotó: Ripost)