hirdetés

Urbán Flóri lehet, hogy csomagol. Az Újpest legendáját egyelőre a futballpályák közelébe sem engedik így kénytelen lesz külföldön szerencsét próbálni.

urbán flóriUrbán egy interjúban elmondta, nem a kormánypárt színeiben politizált, de jelezték neki föntről, ha visszalép a politikától (Jobbiktól ) , kispadot kaphat az élvonalban. Nem fogadott szót, így most Szegeden, ahol a könyvét dedikálta már arról beszélt, lehet, hogy el kell hagynia az országot.

Az őszinteségem miatt. Másrészt pedig a mai világban a politika belefolyik a futball világába, így a politikában érintett emberek között vannak klubtulajdonosok. Amikor nem a kormánypárt színeiben indultam az időközi választásokon, burkoltan a tudomásomra hozták, ha visszalépek, még lehetek NB I-es edző, ha nem, az viszont nem lesz jó a jövőm szempontjából. Ezt be is tartják, hiszen a futballpályák környékére sem mehetek. Nem az érdem, hanem az érdek alapján lehet ebben az országban előrehaladni a labdarúgásban is. Keresem az érvényesülési lehetőségeket, de mivel nem találom, úgy érzem, a több százezer honfitársam példáját követve el kell hagynom az országot.-mondta a Délmagyarországnak Urbán flóri.