hirdetés

Stevie Wonder bejelentette szombat esti londoni koncertjén, hogy egy ideig nem fog fellépni, mert szeptemberben veseátültetésen esik át. Azonban három koncertjét még megtartja.

 

A 69 éves zenészlegenda a londoni Hyde Parkban tartott koncertje végén, a Superstition című dal eléneklése után hökkentette meg rajongóit a bejelentéssel.

Még három koncertem lesz, majd szünetet tartok. Műtéten esem át. Veseátültetésem lesz az idén szeptemberben – mondta a két tucatnál több Grammy-díjjal büszkélkedő vak zenész a több tízezres közönség előtt.

Hozzátette: azért hozta ezt nyilvánosságra, hogy elejét vegye a pletykáknak.

Stevie Wonder részletekbe nem bocsátkozott a betegségéről, csak annyit árult el még, hogy már találtak számára vesedonort.

A közelmúltban felröppentek olyan hírek, hogy az énekes-zongoristának komoly egészségügyi problémái vannak. A londoni koncerten mindenesetre ennek nyomát sem lehetett látni, helyszíni beszámolók szerint végig kirobbanó formában volt, és nemcsak saját slágerei sokaságát adta elő, hanem a könnyűzene számos nagy alakja, Aretha Franklin, John Lennon és Marvin Gaye előtt tisztelegve az ő dalaikat is énekelte, köztük Lennon Imagine című nagy slágerét.