hirdetés

Nincs jó bőrben a legendás zenész. Gidófalvy Attila nemrég őssejt-beültetésen esett át és most hermetikusan elzárva a világtól karanténban tartják.A gitáros életét egy futballmeccs mentette meg, amely után kiderült rákos.

 

gidófalvyA zenész csak kontrollvizsgálatokra jár ki a steril szobából, mert bármilyen fertőzés az életébe kerülhet. A Karthago és a Lord együttes legendás gitárosa nemrég őssejt-beültetésen esett át, ezért van szükség a nagy védelemre. Gidófalvy Attila kálváriája évek óta tart, az első műtétje 2014-ben volt.

Hármat léptem a pályán, majd hatalmas reccsenést hallottam és összeestem. Elmentem a háziorvoshoz, de a röntgen nem mutatott ki semmit. Végül az MRI jelzett, hogy baj van. Az ötös csigolyám kettétört, porladni kezdett, és egy félcentis darab beleállt az ideggyökbe. Egy mozdulaton múlt, hogy nem bénultam le. Az Országos Idegsebészeten nyolcórás műtétem volt, titánrudakkal támasztották meg a sérült részt. Később daganatos elváltozást találtak, volt kemo meg minden.-mondta a legendás gitáros.

A kemo kezelések sajnos nem hozták meg a várt eredményt, így az orvosai Gidófalvynak az őssejt-beültetés mellett döntöttek, amit saját véréből nyertek ki. A műtét jól sikerült, csak most szigorú hermetikus szobában kell lennie hónapokig amíg az immunrendszere meg nem erősödik.

Persze minden rosszban van valami jó, hisz így a nap 24 órájában szerelmével, azaz a feleségével tud lenni Gidófalvy.