hirdetés

Továbbra is küzd a betegségével az ismert popsztár George Michael. Úgy tűnik, az énekesnek mégsem sikerült leküzdenie a drogproblémáit, ami nem jó hír sem a rajongóinak, sem neki.

george michael

Egy svájci lap értesülései szerint George Michael a hétvégén önként vonult be egy helyi rehabra, miután a drogok ismét a hatalmukba kerítették. Az 51 éves énekesen állítólag olyan szinten elhatalmasodott a függőség, hogy naponta 20-25 füves cigit szívott el, és teljesen elkezdte lerombolni az egészségét.
A drog- és alkoholfüggőket segítő rehabilitációs központ természetesen nem adott ki információt arról, hogy a sztár valóban a betegük-e, és egyelőre az énekes sem adott ki közleményt.
George Michaelnek már többször meggyűlt a baja a kábítószerekkel – 2010-ben még börtönbüntetésre is ítélték, miután bedrogozva a kocsijával belerohant egy üzletbe. Akkor a sztár azt nyilatkozta, hogy a börtönben töltött hetek teljesen megváltoztatták, és esküdött, hogy soha többé nem nyúl majd tudatmódosító szerekhez. Sajnáljuk, hogy az ígéretét mégsem sikerült betartania.