hirdetés

A közkedvelt amerikai humorista, aki miatt hülyére nevettük magunkat, most komoly bajban van. Sajtósa szerint Chevy Chase súlyos alkoholgondokkal küzd, de már be is feküdt egy központba, ahonnan remélhetőleg úgy távozik majd, hogy ismét ráismernek rajongói.
chavy chaseA Családi vakáció sztárja megint visszaesett, képviselője a TMZ-nek  beismerte, hogy Chevy Chase-t jelenleg a Hazelden Addiction Treatment Centerben kezelik, Minnesotában. Az ok, mint korábban, most is az alkohol, amely karrierje során sokadszorra kerítette hatalmába.

Chase szeretné magából kihozni a legjobbat – nyilatkozta a sajtós, de többet nem árult el a komikus állapotáról.

Azonban az elmúlt időszakban róla készült fotók nagyon is árulkodóak. Tény és való, hogy Chevy már benne van a korban, hiszen 72 éves, ennek ellenére is nagyon rossz bőrben láthatták az utóbbi időben rajongói. Felpüffedt arca már hónapokkal ezelőtt is árulkodó jel volt.

A rehabtól most mindenki csodát vár, lehetőleg rövid időn belül, ugyanis a színész legújabb filmjét, a The Christmas Apprentice-t karácsonykor szeretnék bemutatni.
Chase-t, mint említettünk, nem most először szorul kezelésre függősége miatt. 1986-ban például az ital mellett a fájdalomcsillapítókról sem tudott lemondani.