hirdetés

Drog-túladagolással került kórházba a népszerű énekes Demi Lovato. A sztárt újra is kellett éleszteni feltehetőleg a sok kokain és nyugtató miatt.

lovatoA kiérkező mentősök eszméletlenül találtak rá az énekesnőre kedden a déli órákban. Demi hétfőn este egy szülinapi buliban ünnepelt, a privát oldalára képeket is töltött fel. A People azt írja, Lovato egyik közeli ismerőse tagadja, hogy heroinnal adagolta túl magát a sztár. Nagynénje szerint pedig ébren van és reagál a külvilágra, állapota stabil. Volt párja, Joe Jonas ugyanakkor arra kér mindenkit, imádkozzon Demiért.

Volt olyan két hónapom, hogy minden nap drogoztam. Volt egy éjszaka, amikor a rengeteg kokain mellé még jópár Xanaxot is bevettem, és elkezdtem fulladozni. Akkor azt hittem, túllőttem magam – idézi a The Sunnak adott korábbi nyilatkozatát Lovatónak.

 

Demi alig tizenöt évesen, a Disney-nek köszönhetően lett filmsztár, de a sikert nem tudta feldolgozni, az alkoholhoz és drogokhoz menekült. Idén júniusban azonban jött a sokk, Demi beismerte, visszaesett. Az énekesnő közeli ismerősei és szemtanúk most megdöbbentő dolgokat állítanak az ominózus buliról.

Lovato éveken át használt kokaint és egy úgynevezett oxycontin nevű szert, ami egy erős fájdalomcsillapító, rákos betegek kezelésénél használják. Az sem elképzelhetetlen szakértők szerint, hogy ugyanolyan fentanyl nevű szert használhatott, mint ami Prince halálát okozta.

Lovato és a barátai szerda virradóra egy Hollywood Hills-i apartmanban buliztak. Éjfél körül Demi elvesztette az eszméletét, a légzése is leállt, a barátai élesztették újra.