hirdetés

A nemrég elhunyt Aranyember, azaz Klapka György komoly meglepetéseket hagyott maga után. Állítólag a végrendelete szerint legidősebb fia semmit se kap az örökségéből, középső fia is csak akkor, ha bizonyítani tudja, hogy ő a vér szerinti gyereke, ami nem lesz egyszerű lévén, hogy a papa már nincs az élők közt.

klapkaKlapka legidősebb fiának, a Koltai Maritól született Gyurinak úgy tűnik nem sok jóval kecsegtet apja végrendelete – írja a Story. Klapka György szerint ugyanis az 53 éves férfi nem a vér szerinti fia.

Kijelentem, hogy Klapka György (azonosító adatok) nem vér szerinti leszármazóm, így utánam öröklésre nem jogosult – írta apja a végrendeletében. Gyuri a rideg szavakat maga is olvashatta, de nem kívánta kommentálni. Meg akarja várni a hivatalos hagyatéki tárgyalás eredményét.

De nem csak neki kell aggódnia. Klapka középső fia, Christian is csak DNS-vizsgálat után számíthatna bármire is apja vagyonából. Klapka szerint a Németországban élő 42 éves férfi anyja biztos Mary Zsuzsi, de a vér szerinti apaság az ő részéről nem lehetséges. A magazin megkérdezte az elhunyt üzletember legkisebb lányát, Sandyt, hogy mit gondol a kialakult helyzetről.

Apám gyakran emlegette, hogy Gyuri nem örököl utána, mert már életében megkapta az örök részét – mondta féltestvérével kapcsolatban Sandy, de hozzátette, hogy bár nyolc éve leült megbeszélni végrendeletét gyermekeivel, szinte havonta változtatott azon. A közjegyzőnél mégis egy öt éve kelt darab található. Sandy szerint, ha ránéz testvéreire, nem érzi azt, hogy ne lenne vérségi kötelék köztük.