hirdetés

Le a kalappal a hollywoodi sztár előtt. Sandra Bullock ugyanis már másodszorra fogadott örökbe egy babát. Így most már van egy fia és egy lánya is a sztárnak.

SANDRA BULLOCK - RED CARPET OF THE FILM 'OUR BRAND IS CRISIS' - 40TH TORONTO INTERNATIONAL FILM FESTIVAL 2015  September 12, 2015

Sandra Bullock 2010-ben már örökbe fogadott egy kisfiút, értesülések szerint pedig most egy kislánnyal bővítette a családját. A színésznő egyelőre hivatalosan nem erősítette meg a hírt, de egyik ismerőse a RadarOnline-nak adott nyilatkozatában mesélt arról, hogy a sztár újra anya lett, a jövevény érkezését pedig párja, Bryan Randall is örömmel fogadta.

Sandra a kezdetektől nyilvánvalóvá tette Bryannek, hogy egy olyan férfit keres, aki nemcsak a férje, hanem a gyermekeinek az apja is lehet. Már egy ideje megvoltak a papírok az örökbefogadáshoz, de mindenképp Bryannel közösen szerette volna intézni a dolgokat. Bryan rendkívül sok támogatást ad, és egy igazán szerető apa. Sandra szerint egyszerűen tökéletes.