hirdetés

Bravúrt ért el a Vidi haza pályán a Bajnokok Ligája legutóbbi fordulójában, hisz a jóval esélyesebb BATE Boriszovval játszott döntetlent. A bravúrt pedig csak növeli, hogy a vendégek vezettek és Vinicius bomba gólja kellett a fehérvári remények életben tartásához. A fehérváriak a döntetlen és különösen a hazai pályán bekapott gól miatt nehéz helyzetben várhatják a visszavágót, ám Bernard Cassoni szerint sikerülhet a továbbjutás.

Vidi Vinicius

A Videoton francia mestere nem titkolja, hogy csalódott a döntetlen miatt. Azonban Bernard Casoni szerint van esély a Bajnokok Ligájában benn maradni, annak ellenére, hogy a visszavágó az ellenfél pályáján lesz.

Csalódott vagyok az eredmény miatt, mert jól játszottunk, megérdemeltük volna a győzelmet. Jók voltunk a párharcokban, és jó pár lehetőségünk volt arra, hogy mi szerezzük meg a vezetést. Többet érdemeltünk volna, hiszen mentálisan is ellenfelünk fölé nőttünk. Jó úton vagyunk, az viszont hiányzik, hogy ezt egy győzelemmel is megpecsételjük. Sajnálatos, hogy Juhász megsérült és le kellett cserélni, valamint Kovács is összeszedett egy kisebb sérülést. A közönség megtapsolta a csapatot, ez is mutatja, hogy összességében jól játszottunk. Luijckx öngóljánál történt egy kisebb szabálytalanság, de egy nemzetközi meccsen ezt nem mindig fújják le, Ivanovszki góljánál pedig tévesen ítéltek lest. Ezek viszont olyan momentumok, amik sajnos benne vannak a fociban. A BATE vezetése után is szervezettek maradtunk, ez mindenképpen fejlődés a csapat életében. Továbbra is van esélyünk a továbbjutásra, ám ehhez gólt kell szereznünk idegenben. Azon leszünk, hogy sikerüljön. –mondta Casoni mester.

A Vidi francia mesterének a dolgát nehezíi, hogy csapata egyik legjobbját, Juhász Rolandot a 29. percben le kellett cserélni és az első hírek szerint a hátsó keresztszalagja sérült meg. A sérülés súlyosságát egyelőre még nem tudni, de előfordulhat, hogy a válogatott védő több hetet is ki kényszerül hagyni. A visszavágót jövő szerdán rendezik Fehéroroszországban.

( vidi.hu-Esti Újság )