hirdetés

Király tarolt Amerikában. Elképesztő sikert ért el az egyik legnézettebb amerikai énekes tehetségkutatóban, a Voice-ban a magyar énekes és zenész Király Viktor.  Nemcsak túljutott az első fordulón, de az igencsak neves előadókból álló zsűri egybehangzó véleménye alapján akár a végső győzelemre is esélyes lehet.

király viktor, voice

Az utolsó „Blind Audition”-ön, vagyis „vak” meghallgatáson simán továbbjutott a magyar zenész. A meghallgatást azért hívják vaknak, mert a zsűritagok háttal ülnek az előadóknak, és csak akkor fordulnak meg, ha szeretnék tudni, ki a fellépő. Az amerikai széria idei zsűrije nem kisebb nevekből áll, mint Gwen Stefani, Adam Levigne, Pharrell Williams és Blake Shelton. Bár minden zsűriben nagy neveket ültetnek le az amerikai tévések, hisz ez is kell a sikerhez és az amerikai álomhoz. Viktort az a megtiszteltetés érte, hogy egymás után mind a négy zsűritag csillogó szemekkel fordult felé, sőt a stúdióban valóságos harc alakult ki érte, ugyanis ha többen is le szeretnének csapni az énekesre, akkor maga a versenyző döntheti el, kit választ mentorának.

Eredetileg Pharrellt szerettem volna mentoromnak, de Adam Levigne nagyon meghatott a kommentjeivel és a tanácsaival. Az az őszinteség, amit láttam az arcán, végleg meggyőzött, hogy jól tudunk majd együtt dolgozni. Nem beszélve arról, hogy végtére is zeneileg közel áll hozzám. Elmondhatatlan érzés volt, hogy a produkcióm után Adam Levigne hozzátette: „Te megnyerheted ezt a versenyt!” – mesélte Viktor.

Ugyan a neheze még csak most jön, Viktor már így is szárnyal, és kezd beteljesülni az amerikai álom.