hirdetés

NAV- végrehajtás alatt állt a Fradi a diósgyőri és a kecskeméti NB I-es labdarúgócsapat is vette észre a napokban az Mfor.hu. Mindez azért is kínos, mert a sportklub vezetői közt politikusok is vannak.Nekik pedig példát kellene mutatniuk az állampolgárok felé, akár az adózási morál és jogszabályok betartásában és  kérdésében is.  

kubatov gábor 

A NAV a honlapján megtalálható információknál többet nem árul el adótitok miatt, ezek szerint ezek a klubok az értesítés ellenére nem fizették be ismeretlen összegű adóhátralékukat. A listán szerepel a tulajdonos cégcsoportjának gyanús ügyei miatt bajban lévő Győri ETO is.

Az mfor.hu csak az FTC-t kereste csak meg ezen klubok közül, s ott igen érdekes, kedves, már már mesébe illő magyarázatot adtak:

“Informatikai probléma miatt a feladat elvégzésével megbízott kolléga részéről nem volt lehetséges a tervezett időpontban, és a banki utalás elmaradása miatt a Nemzeti Adó- és Vámhivatal inkasszót nyújtott be”, de már le is vette a számlájukról a NAV a hiányzó 1,2 millió forintot.”- közölte az FTC. 

A NAV végrehajtási listája március 8-ai frissítésű. 100 milliónál nagyobb összeggel valószínűleg nem tartozik egyik érintett csoport sem, különben jó eséllyel rajta lettek volna a NAV januári kiemelt listáján.