hirdetés

A világraszóló celeb esküvő szombaton volt 600 fős násznép előtt mondta ki egymásnak a boldogító igent Kim Kardashian és Kanye West. Megadták a módját a fényűzésnek, az elő lakodalom pénteken a versailles-i Tükörteremben, ahol Lana del Rey is fellépett. A házasságkötés másnap egy firenzei kastélykertben volt. 

 

kim kardashian eskuvo

 

A koszorúslányok Kim testvérei voltak, mind csupa fehérben kísérték a menyasszonyt. XVI.századi Belvedere kastélyban tartott szertartáson Kim egy kifejezetten a számára tervezett Givenchy ruhát viselt. De az ifjú pár 11 hónapos kislánya, North is Givenchy kreációba volt öltöztetve.

Az ifjú pár vendégei pénteken a Versailles-i kastélyban vettek részt egy kizárólag csak a számukra rendezett látogatáson, majd innen egy esti fogadásra mentek. Másnap reggel elsötétített limuzinok várták őket – ezekkel “hajtattak” az olaszországi Firenzébe. A meghívottak közül ketten mindenképpen hiányoztak: Rob Kardashian – Kim testvére – épp egy életmód-táborban vesz részt, ugyanis képtelen megszabadulni a fölösleges kilóitól. Rob már hetekkel ezelőtt megmondta testvérének, amíg le nem fogy, nem hajlandó a család fekete bárányaként, a kövér fiú szerepében szenvedni. A másik hiányzó név, pontosabban egy pár neve azonban már meglepő. West legjobb barátja Jay Z és felesége Beyoncé nem jelent meg az esküvőn. Hogy a pénteki vacsorán jelen voltak-e, nem tudni – az előzetes hírek arról szóltak, hogy ők fognak fellépni -, de azt tudni lehet, hogy az esküvő színhelyén már a híres tenor, andrea Bocelli adott szerenádot Kimnek és Kanyénak.


Az esküvői menüről annyit tudni, hogy autentikus olasz ételsor kóstolhattak végig a vendégek, természetesen a legdrágább olasz borok kíséretében. “Mágikus, romantikus esküvő volt!” – mondta könnyek között Kris Jenner, Kim édesanyja, valamint hozzátette, áldottnak érzi családjukat, hogy egy ilyen jó fiút köszönthetnek a soraikban.