hirdetés

Ki van akadva az MSZP amiatt, hogy a miniszterelnök veje és társai megvették a keszthelyi kikötőt 300 millió forintért egyfajta karácsonyi meglepiként. Ebből a hírből a baloldaliak szerint s főként Bangóné képviselő szerint mindenki rájöhet, miért kell elzavarni az Orbán-kormányt. Ne feledjük új társadalmi rend és felső osztály van kialakulóban. 

orban-viktor-palinkazik

Ez ma Magyarország: míg Orbán Viktor veje, az alig 30 éves Tiborcz István december végén 330 millió forintért megvásárolta a keszthelyi vitorláskikötőt, aközben két hónap alatt 90 ember fagyott halálra – többségük a saját lakásában –, a Fidesz-KDNP kormány pedig a gyermekétkeztetésre szánt pénzt szétosztotta a fideszes önkormányzatok között.

Így a téli iskolai szünetben három dolog történt: soha ennyi ember nem halt meg ilyen rövid idő alatt a hideg miatt, a rászoruló gyermekek 16 napig éheztek, Orbán Viktor vejének pedig lett egy vitorláskikötője.

Az MSZP szerint ebben a hírben benne van minden, amiért az Orbán-kormányt minél előbb el kell zavarni a hatalomból.

2010-óta egyértelműen látható, hogy új felső osztályt hoz létre  Fidesz, akik majd vezetik irányítják Magyarországot. Ezek helyzetbe kerülnek reggel, délben, este. Az eddigi középréteg pedig lecsúszik és szegénysorba kerül.