hirdetés

Kidobták egy taxiból az ismert rádióst. A 80-as évek slágerműsorának számító Poptarisznya egykori neves rádiósának B. Tóth Lászlónak a minap így igen kellemetlen élményben volt része.

 B_Toth_Laszlo

Szóváltás alakult ki a minap a retro-DJ és egy taxis között. A dolog odáig fajult, hogy a sofőr kiugrott, és azzal, hogy ő nem viszi az utasát sehová, megfogta és kirángatta az 68 éves rádióst.  B. Tóth rendszeresen ugyanattól a taxitársaságtól rendel kocsit. Így tett az incidens napján is. Hiba volt.

A lányomnál voltam látogatóban a Mese közben, a kocsi azonban a Mese utcába ment, tehát már a címfelvétellel is baj volt, aki elmesélte, hogy amikor végre megérkezett a taxis, nagyon bárdolatlanul viselkedett, amit ő szóvá is tett. A sofőr reakciójára azonban nem számított. Szó szót követett, mire kiugrott a kocsiból, átjött az anyósülés oldalára, és kirángatott az autóból azzal, hogy ő engem nem visz sehová. Azt nem tudom, hogy tudta-e, ki vagyok, és nem is érdekel. A baj az, hogy szerintem ilyen bárkivel megtörténhet, és nem biztos, hogy mindenki tesz ilyesmiről bejelentést. –mondta B. Tóth László.

A taxitársaság egyébként elismerte, hogy sofőrük hibázott, és az incidens után felfüggesztették a munkavégzését.