hirdetés

Július végén egy autóban holtan találták Drew Barrymore nővérét. Akkor öngyilkosságra gyanakodtak, mivel pirulák voltak a nő mellett szétszórva. A nyilvánosságra hozott boncolási jegyzőkönyv most véget vet a spekulációknak.

drew and jessica

Drew Barrymore-nak is volt gondja korábban a drogokkal és az alkohollal, de amíg ő le tudta győzni függőségét, nővére nem hagyott fel a szerek használatával.

Az igazságügyi orvosszakértő vizsgálatai alapján, a 47 éves Jessica egy alkoholból, metamfetaminból, metandonból, valiumból és más fájdalomcsillapítókból álló keverék következtében hunyt el. A vizsgálatokból nem derült ki, hogy öngyilkos akart-e lenni vagy egy tragikus baleset volt. Halála körülményei sokak szerint inkább egy balesetre utalnak.

Jessica Barrymore-t július végén találták holtan az autójában, ahol a rendőrök több receptköteles gyógyszert is találtak. Nem sokkal később Drew Barrymore is nyilatkozott nővére halála kapcsán: „Annak ellenére, hogy nem ismertem igazán, békességet kívánok neki és szeretteinek. Annyira sajnálom az elvesztését.”