hirdetés

Kiakadt Pártos
2014-05-14 11:44

Nincs jó passzban a tévés sztár. Másfél hete súlyos baleset részese volt Pártos Csilla. A történtek megviselték, ahogy a pletykák is, s emiatt még dolgozni sem tud.
Május 2-án, kora délután a főváros III. kerületében, a Szentendrei úton egy személyautó eddig ismeretlen okokból összeütközött egy teherautóval, egy busszal és két kerékpárral. A balesetben a két biciklis megsérült. A helyszínelés megtörtént, de a baleset körülményeinek vizsgálata még folyik, így ezekről csak a későbbiekben adhatunk felvilágosítást – tudhattuk meg nemrégiben a Budapesti Rendőr-főkapitányság kommunikációs osztályától. Természetesen a balesetben érintett személyek kilétéről sem adhattak felvilágosítást, de köztudott, hogy azt a bizonyos személygépkocsit Pártos Csilla vezette.
Épp ezért a baleset után napokig próbáltuk elérni őt, de telefonját végül egy hölgy vette fel, aki csak annyit közölt velünk, hogy Csilla nem szeretne az ügyről nyilatkozni. Azt is megtudtuk, hogy fiával együtt utazott az autóban, de szerencsére egyikük sem sérült meg a balesetben. Ugyanakkor komoly lelki megrázkódtatás érte őket, ráadásul az külön is rettenetesen megviseli Csillát, hogy a tények ismerete nélkül is borzalmas dolgokkal vádolják. Egyesek állítják, hogy ő volt a hibás, míg mások azt mondják, a műsorvezető az ütközés után el akart szökni a helyszínről. Ám információnk szerint az utóbbi vádaskodás biztosan nem igaz, hisz a helyszínelésen is végig ott tartózkodott. Ugyanakkor a szemtanúk kihallgatása és a rendőrségi vizsgálat és még hetekig is eltarthat.

Munkahelyén is érdeklődtünk a jó ideje jógatanárként dolgozó Csilla felől. Ám a Chili Jóga Rózsadomb recepciósa csak annyit mondott: a baleset óta Csilla az óráit sem tartotta meg. 
– Az órarendben található jóga órák nem maradnak el, de Csillát helyettesítik, egyelőre nem tudjuk, mikor fog újra dolgozni. Balesete óta senkivel sem szeretne beszélni a történtekről, és nem is tartózkodik a sportközpontban.