hirdetés

Kiakadt az amerikai sztár, Jennifer Aniston. Elege van abból, hogy azzal foglalkoznak nap mint nap a média címlapjain, hogy épp ki a párja, s mikor terhes vagy épp nem. 

Mandatory Credit: Photo by Broadimage/REX/Shutterstock (5636644b) Jennifer Aniston 'Mother's Day' film premiere, Los Angeles, America - 13 Apr 2016 Open Roads World Premiere Of "Mother's Day" - Arrivals

Jennifer Aniston folyamatosan a média kereszttüzében van, és nem telik el úgy nap, hogy valamelyik médium ne írna az alakjáról, a párkapcsolatáról vagy épp a szexuális életéről. Nyilván, ez valamennyire érthető, hiszen az élete – bármilyen szörnyen is hangzik – nem csak az övé. Ő egy nyilvános személyiség, és ez a fajta figyelem sajnos velejár.

Nemrég szinte minden létező csatorna megírta, hogy Jennifer Aniston várandós, csupán azért, mert olyan lesifotók készültek róla, amelyeken kidüllesztette a hasát. Miután persze kiderült, hogy ez nem igaz, jöttek az okoskodók, akik szerint Jen kifut az időből, és 47 évesen kockáztatja leendő gyermeke egészségét, ha még sokat vár a gyerekvállalással. Az esetleg senkinek sem fordult meg a fejében, hogy Jennifer Aniston és Justin Theroux köszönik szépen, jól vannak, és nem akarnak gyereket sem most, sem később.

Jennifer Anistonnál el is szakadt itt a cérna, és jól kiosztott mindenkit a Huffington Postban.