hirdetés

Béna egy rablást akart elkövetni egy késes férfi az Árkád áruházban. A feltehetőleg amatőr vagy kezdő bandita egy pénzszállítót akart kifosztani, de nem járt sikerrel.

 

Ilyen elfuserált pénzszállító elleni rablásra vagy 10 éve nem volt példa. Támadtak már géppisztollyal, aknavetővel, pisztolyokkal pénzszállítókra de késsel eddig senki nem próbálkozott. Érthető, hisz nem egy félelmetes fegyver. Talán ebből is látszik , hogy az Árkádos bandita az első akcióját hajtotta végre.

Késsel támadtak egy pénzszállítóra szerda délután Budapesten, az Árkádban. A BRFK az esettel kapcsolatban annyit közölt, hogy a támadó az egyik kőbányai bevásárlóközpont szervizfolyosóján próbálta meg elvenni egy pénzszállító cég alkalmazottjától a kezében tartott pénzkazettát délután három óra körül.

A pénzszállító azonban ellökte magától a támadót és elfutott. Nem sérült meg, és a rábízott pénzt is sikerült megmentenie. A Budapesti Rendőr-főkapitányság azonnal megkezdte az elkövető felkutatását. A támadás során senki nem sérült meg és le is zárták a rendőrök a környéket.

Természetesen a balfék támadó súlyos büntetésre számíthat majd és nem sokáig tud menekülni.

(ajtai)