hirdetés

Megszólalt a legújabb hazai zaklatási botrány egyik áldozata, aki eddig nem volt hajlandó nyilvánosság elé állni. Keró állítólagos áldozata most névvel és arccal is vállalta a szereplést. A botrányt az ismert rendező Kalmár Péter robbantotta.
maros ékos-kerényi éldozatMint ismeretes a Kerényit érintő zaklatási botrányt Kalmár Péter közismert rendező indította el, bár először a neves és elismert művész nem írta le Keró nevét de még az Index sem. Aztán Kalmár lépett egyet és kiírta így: kerényimiklósgábor csupa kisbetűvel.

A pletykák szerint Kero , ahogy azt legjobb barátja Majka szokta nevezni, fiatal fiúkat zaklatott többször az elmúlt évtizedekben. A névtelen informátorok szerint a férfi fiatal táncosokat, színészeket tapogatott és fenekelt el. Természetesen ezen esetek mind mind elévültek büntetőjogi szempontból. De ellene ezidáig egyetlen egy áldozat sem vállalta arccal , hogy elmondja a rendező miként viselkedett. Most azonban megtört a jég: az ATV Egyenes beszéd című műsorában megszólalt a férfi, aki meg is nevezte a színházi szakembert.

Maros Ákos elmesélte történetét.

Több mint húsz éve történt. Tizennyolc éves már elmúltam, és az igazgató pechére hirtelen haragú ember voltam – mondta a férfi, aki jelenleg is külföldön él. Állítása szerint a rendező azért büntette meg őt, mert többször elkésett a próbákról, a Miss Saigon bemutatójára készültek akkoriban.

Egy alkalommal egy kollégiumi teremben rontott rá az akkor még tinédzser táncosra és kérte tőle: vegye le a nadrágját és az alsógatyáját is, hogy elfenekelhesse. Egy vállfa egyik darabját használta fenyítőpálcaként.

Nagyjából hármat húzott a seggemre, de erősen, nem volt normális a csávó. És elkezdte mondani, hogy tudom, ez most fáj, de ha sírni akarsz, nem baj, hadd jöjjenek a könnyek – mondta az egykori táncos, aki végül elrúgta az ajtót eltorlaszoló padot, és kimenekült a teremből.

Nem érzem, hogy engem szexuálisan abuzált volna, viszont a hatalmával visszaélt – mondta Maros.
Azért merem most mindezt elmondani, mert van mellettem 20 olyan ember, akiknek már közvetlenül az eset után elmeséltem a történetet, akik látták a nyomokat is.