hirdetés

Az ismert színész-énekesnő Keresztes Ildikó perbe keveredett. Pontosabban a menedzseriroda, amelyik az ő ügyeivel is foglalkozik. Az énekesnő tavalyi koncertjének szervezőjét hívták perbe, mert állítólag nem tudtak megegyezni az előadás utáni pénzügyi elszámolásban.

20150207 A Dal - Szombat este kialakult a Dal középdöntőseinek listája. Összesen 18-an vannak, közülük kerül majd ki az, aki mehet az Eurovíziós Dalfesztiválra. A harmadik elődöntőn Csemer Boglárka „Boggie", Wolf Kati, Other Planet, Gájer Bálint, Mujahid Zoltán és a Spoon jutott tovább. A február 14-i és 21-i középdöntőkben ők jutottak tovább: Antal Timi, Dallos Bogi, Éliás Gyula Jr. ft. Fourtissimo, Ív, a Karmapolis, a New Level Empire, Oláh Gergő, a Pankastic!, a PASSED, Szabó Ádám, Szűcs Gabi és Tóth Vera.

Állítólag Keresztes koncertje után nem ment a pénzügyi elszámolás. Emiatt lett per a koncertszervező céggel. A Blikk azt írja, a bajok már akkor elkezdődtek, amikor a Syma Rendezvényközpontban tartott estére kevés jegy kelt el. A csarnokot bérlő cég ekkor állítólag felajánlotta, hogy inkább fújják le a fellépést. Mivel 25 éves jubileumi koncertről volt szó, ez sok mindenkinek kellemetlen lett volna. Több tárgyalás sem hozott eredményt, végül lett koncert. A végelszámolásnál azonban mégsem ment minden rendben. Maradt egy összeg, amin nem tudtak egyezségre jutni.