hirdetés

Ajjaj. A hollywoodi sztár, Selena Gomez kemoterápiás kezelésben részesült pár éve. Az énekesnél lupusbetegséget diagnosztizáltak, ami egyfajta autoimmun betegség.  

selena gomez

Selena Gomez kemoterápiás  kezelésben részesült két évvel ezelőtt, miután lupusbetegséget diagnosztizáltak nála 2013-ban. A lupus olyan örökletes autoimmun betegség, ami leggyakrabban a bőrt, a vesét vagy a szívet károsítja, de légzésproblémákat és végletes kimerültséget is okozhat. A betegség lefolyása egyénenként nagyon eltérő lehet. Selena Gomez 2013 végén kurtán-furcsán szakította félbe ázsiai és ausztrál turnéját. Akkor azt pletykálták, hogy erre az énekesnő elvonókúrája miatt volt szükség.

A 23 éves Gomez most azért beszélt valódi betegségéről a Billboard zenei magazinnak , mert nagyon rosszul viselte azokat a beszólásokat, amelyek súlyfeleslege miatt érték.

Rettenetes volt, amikor a reptéren megláttak az emberek, és megjegyezték, mennyire elhíztam. Kemoterápián estem át, de most már minden oké velem – mondta Selena Gomez.