hirdetés

Kemény kemo kezelést kap a legendás színész Székhelyi, mert mint kiderült a rák több helyen is támadást indított ellene. Azonban nem csügged a színész és harcol.

 

Megkezdi 32. évadát a Karinthy Színház, mely Magyarország leghosszabb ideje mûködõ magánszínháza. Az új szezont ünnepélyes gálamûsorral nyitották meg. Székhelyi József színészEgy hónapja derült ki, hogy nagyon beteg a legendás magyar színész, Székhelyi József. Az hamar kiderült, hogy valamiféle rákos megbetegedés támadta meg, ám a pontos helyét elsőre nem tudták beazonosítani az orvosok. Azóta kiderült: tüdőrák, ám sajnos van ennél rosszabb is. Az orvosok áttéteket is találtak. Székhelyi már kapja a kemoterápiás kezelést, és a rosszullétek ellenére hisz a gyógyulásban.

“Most már egyértelmű, hogy tüdőrákom van, méghozzá egy elég ronda fajta. De hiszek abban, hogy legyőzhetem! Kemoterápiás kezelést kapok. Egyelőre nem tudni, hogy négy vagy hat kurzust, ezeket háromhetente ismétlik, és karácsony után jön a második. Infúzióban kapom, az orvosaim jóslata bejött: a kezelés utáni első két napon szinte semmi nem történt, a harmadikon furcsán éreztem magam, a negyediken pedig elképesztően rosszul lettem, olyan volt, mintha belém folyt volna valami méreg. Adtak mindenféle gyógyszert, amivel túl lehetett élni. Biztos vagyok benne, hogy az a módszer, amelyet a főorvos asszony kitalált, sikeres. Minden hitem abban van – ahogy szoktam mondani –, hogy éljen az élet, dögöljön meg a rák – mondta a Lokálnak  Székhelyi József.

“Nálam van több áttét, de megmondom őszintén, nem foglalkoztat, hogy hol. Egyszerűen rábíztam magam a doktorokra, és minden kezelésnek állok elébe. Tudom, hogy a küzdő felek közötti felkészültségi szint ég és föld. De azt is tudom, hogy én vagyok a föld, és nem megyek az égbe.” – tette hozzá fáradtan, de bizakodva a színész.