hirdetés

Alig, hogy megnősült, máris a születendő gyermekein gondolkozik Kasza Tibi – a showman egy interjúban azt is elárulta, hány utódot szeretne.

kasza tibiKasza Tibi a Hír24-nek mesélt arról, hogy Mankerrel bizony már a családalapításon gondolkodnak. Azt is elárulta, hogy két gyermeket terveznek, de ha mégis lesz egy harmadik, nem bánná.

Pontosan tudjuk, hogy most már babát szeretnénk, és ha megjön az ifjabbik Kasza, akkor látványosan vissza fogunk majd venni mindketten – reagált Kasza a kérdésre, mely arra irányult, hogy vajon a magánélete nem megy-e rá a folyamatos pörgésre.

Kasza Tibi ugyanis valóban nagyon elfoglalt, főleg, hogy miután a Facebook-on már bizonyított, egy saját magazinportált is indított TWN.hu címmel, amit a legnagyobb bulvároldalak közé akar juttatni. A showman szerint a portál már most döbbenetes számokat produkál.

5-800.000 oldalletöltés naponta, nem rossz egy induló bulvároldaltól. Ezzel nagyot lépett előre a kis birodalmam és nem titok, több vevő is jelentkezett rá álomösszeget tartalmazó ajánlattal. Ha eladnám, életem végéig eléldegélhetnénk abból, amit a kereskedelmi jogokért kapok, de még nem érzem úgy, hogy ki kéne szálljak – mondta Kasza.

Lehet, hülye vagyok, hiszen a Facebook gondolhat egyet, megnyom egy gombot, és az egész az egyik napról a másikra értékét veszítheti. De a TWN az enyém, azt „Cukiberg” nem veheti el tőlem – tette hozzá.