hirdetés

A Kasza! show május végén elvileg csak nyári szünetre ment, az őszi visszatérés azonban már nem valószínű. Persze a tévéknél mindig játszanak a nagy nyári szünettel, aztán szép lassan elsüllyesztik azon műsorokat, amelyek nem hozták a minimumot. Pedig aki picit is ért a tévézéshez annak tudnia kell épp nyáron lehet megerősíteni a gyengébb szériákat azzal, hogy folyamatosan másoron van az adott adás. Persze ez már Amerika lenne.

kasza tibi

Kasza Tibi műsorvezetői tapasztalat nélkül vágott bele a műfajba, eleinte akadtak is bőven kritikusai. Az utóbbi fél évben a show már átkerült a SuperTV2-ről a TV2-re: ez alapján úgy tűnt, a tévé komolyabban tervez vele.  A friss információk szerint sokáig nem élvezhette a show az anyacsatorna által kínált nagyobb lefedettséget, ugyanis a csatorna ősztől nem tervez vele.

Dolgozunk az őszi programstruktúra kialakításán, de még nem árulunk el részleteket azzal kapcsolatban. Egy biztos: Kasza Tibi hosszú évek óta erősíti a TV2 csapatát, és számolunk vele a jövőben is – mondta a Koltay Tamás, a TV2 kommunikációs vezetője.