hirdetés

Újabb botrány kezd kibontakozni a brit királyi családban, úgy tűnik. Károly herceg ugyanis megmagyarázhatatlan módon ad csókot egy fiatal férfinak a Globe magazin paparazzifotója alapján. A trónörökösnek ez a félreérthetetlen mozdulat és közeledés bizony a koronájába is kerülhet.

Károly herceg és a pasi szerető

Károly herceg a brit uralkodócsalád egyik legnagyobb botrányhőse. Elég csak arra gondolni, hogy állítólag éveken át csalta volt feleségét, a tragikus és gyanús körülmények közt elhunyt Dianát. Most pedig újabb megdöbbentő hírek láttak napvilágot a hercegről, amit nehezen fog tudni megmagyarázni. Köztudott, hogy Károly tizenegy éve él boldog házasságban Kamillával, ám úgy tűnik, hogy a boldogságuk csupán látszat. A napokban ugyanis a Globe magazin fotókat közölt a trónörökösről, amiken félreérthetetlen pózban szerepel egy fiatal fiúval. A képek alapján Károly intim helyzetbe kerül az ismeretlen férfival, és még egy csók is elcsattan köztük.

Az angol királyi család egyelőre nem adott ki nyilatkozatot az üggyel kapcsolatban, azonban ez akár a trón sorsára is hatással lehet.

(Fotó: Globe)