hirdetés

Belehúzott az okosórák gyártásába a svájci luxuscég. Az Intel Atom processzorára és a Google Android Wear technológiájára épülő okosórát mutatott be  a TAG Heuer svájci luxusóra-készítő vállalat. A Connected szerény, de mégis brutálisan jól néz ki, talán épp emiatt.

connected-tag heuer

A svájci óragyártás hagyományait a számítástechnika által nyújtott intelligenciával és sokrétű csatlakoztatási lehetőséggel kombináló Connected okosórát az LVMH (Moët Hennessy Louis Vuitton SE) európai luxuscikk-forgalmazó konszern New York-i központjában, az LVMH Toronyban mutatta be Jean-Claude Biver, a TAG Heuer vezérigazgatója, az LVMH Csoport karóra-divíziójának elnöke, valamint Brian Krzanich, az Intel Corporation vezérigazgatója és David Singleton, a Google Android Wear műszaki igazgatója.

Az Intel innovatív technológiájával optimalizált teljesítményű okosóra egy sor csatlakoztatási lehetőséget kínál, beleértve az internetes audió-műsorszórás fogadását, valamint bluetooth- és wifi-csatlakozást. A viselhető luxus-okoskészülék emellett az Android Wear operációs rendszer teljes funkciókészletét is a felhasználó rendelkezésére bocsátja.

A legújabb generációs lítiumakkumulátorok egész napos használatot biztosítanak a TAG Heuer Connected okosórának. Az ötvözetlen titánból készült vízálló kialakítású házban 46 milliméter átmérőjű zafírkristály érintőképernyővel rendelkező okosóra vezérlését forgatható korona és a Google hangutasításos technológiája végzi.