hirdetés

Ez nem a híres francia színész napja volt. Csúnyán kiosztotta ugyanis Gérard Depardieu-t egy közismert pornós kollégája, amiért a ma már mackós sztár megalázta őt egy interjújában. Depardieu ugyanis azt találta mondani  Nice Matinnek a cannes-i filmfesztiválon, hogy szörnyűnek tartja azt, hogy egy pornószínész ott masírozhat a többi hírességgel a vörös szőnyegen.

derpardieu-northfoto

Úgy tűnik, jobban tette volna, ha semmit nem mond Depradieu pornós kollégájára. A megsértett pornólegenda az első kínálkozó alkalmat kihasználva, azonnal visszavágott az orosz elnökkel is baráti kapcsolatot ápoló mackós filmesnek. A nem kis példányszámú Le Monde magazinjában szólt vissza.

Nem értem, miért volt ez jó neki, én nagyon kedvelem őt, emlékszem, egy orgián sokkal kedvesebb volt velem – mondta az „olasz csődörként” számon tartott pornós, akinek 30 éves pályafutása során több mint 6 ezer szexpartnere volt.

A Depardieu által megszólt pornós nejével és még két másik nővel parádézott George Clooney és Julia Roberts filmje, a Pénzes cápa bemutatója előtt a vörös szőnyegen.

(Szerző: H. G.)