hirdetés

Kampányba kezdett a mentális betegekért a neves sztár. Demi Lovato szerint semmi baj azzal, ha valakinek mentális problémái vannak. Erről azonban beszélni kell az énekes szerint.

demi-lovato-lanykeres

A 22 éves énekesnő bipoláris zavartól szenved, mégis meglepő a hozzáállása a mentális betegségekhez. A sztár elmondta, hogy már évek óta kínozza a betegség, de most saját kampányba kezdett, hogy megváltoztassa az emberek véleményét a dologgal kapcsolatban:

Azt gondolom, a mentális betegségekről többet kellene tájékozódniuk az embereknek. Úgy gondolom, fontos tudatosítani az emberekben, hogy mindig lehet segítséget kérni, és az is oké, ha neked van mentális betegséged.

Demit korábban bulimiával is diagnosztizálták, illetve sokáig drog- és alkoholfüggőségben szenvedett. Az édesapja, Patrick hasonló problémákkal küzdött és 2013-ban hunyt el. Az énekesnő a People magazinnak nyilatkozott a veszteségről:

Néztem, ahogy éli ezt a szörnyű életet, és senki sem volt ott, hogy kezelje a betegségeit. Én jól vagyok. Sikeres, egészséges és boldog, ezért nem engedem, hogy a betegségem határozza meg, ki vagyok. –mondta Lovato.