hirdetés

Junior egy piti
2014-05-14 13:09

A roma rapper megszivatta a jóhiszemű rajongóját. LL.Junior kölcsönkérte a méregdrága Mercit, majd súlyos bírságokat halmozott fel, ami az autó tulajának Sanyi bácsinak a nyakába szakadtt.

Nos bízik benne az átvert idős rajongó, hogy végre pont kerül L. L. Juniorral vívott harca végére. Ahogy arról a Blikk is beszámolt, a férfi kölcsönadta Mercedesét a roma rappernek, aki több százezres tartozást halmozott fel pár hónap alatt a kocsira. A bírságok egy részét gyorshajtás miatt, a többit pedig ki nem fizetett parkolás miatt számlázták ki Papp Sándornak, aki ameddig tudta, be is fizette a csekkeket, egy ideje azonban már nem tudja finanszírozni a rapper közlekedési kihágásait. Csakhogy emiatt a nyugdíjából vonnak le havi 46 ezer forintot. Cikkünk hatására azonban Junior elismerte a tartozást, és azt ígérte, minden elmaradását kifizeti.

Örülök, ha végre pont kerül az ügy végére. Igaz, még nem hívott fel Lacika, hogy mikor hozza a pénzt, de bizakodom, hogy betartja a szavát – magyarázta Sanyi bácsi.