hirdetés

Komoly para lehet Hollywoodban. Most az az új trend a sztárok körében, hogy összeesküvés-elméleteket terjesztenek: Jim Carrey a legfrissebb hírek szerint szektatag.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Magyarországon is vannak, akik a titkos háttérhatalomban hisznek, máshol is van ilyen s más egyéb extrém gondolatú szervezetek. Aztán vannak, akik a vallást próbálják kifordítani. aztán vannak olyanok, akik szerint a háttérhatalom eszköze a gyógyszeripar, a chemtrail, a védőoltás, a reklámok és a mérgezett ételek a szekta hívők szerint. ezen háttérhatalmi szervezetek ténykedésének eredményeként már több ezer gyerek halt meg, akiket nem oltottak be a szülők, mert mérgezéstől féltek.
Jim Carrey most állítólag erre a divatos vonatra ugrott fel, és maga is bőszen hirdeti, hogy a védőoltásokban méreganyag található, ami megöli, de legalábbis meddővé teszi az embereket. A világ döbbenten bámul, Carreyn, akiről nehezen lehetett feltételezni, hogy valaha is szektás lesz.

Bár mi úgy véljük a sztár inkább csak a természetes dolgokban hisz és próbáé így élni, ami nem jelenti azt, hogy durva szekta tag lett.