hirdetés

Jenifer Lopez megdöbbentő vallomást tesz most megjelenő könyvében. Korántsem volt olyan boldog házassága, mint azt a reflektorfény csillogásában gondolták a rajongók.

 

 Jennifer Lopez

A popdíva True Love (Igaz szerelem) című, önéletrajzi könyvében ír Marc Anthonytől való válása okairól, és azt is felfedi, többször volt kitéve bántalmazásnak korábbi kapcsolataiban.

 

Az amerikai People magazin által idézett könyvrészletben az énekesnő azt írja: „Sohasem lett monoklim és nem szakadt fel a szám, de voltak párkapcsolataim, amelyekben, így vagy úgy, bántalmazásnak voltam kitéve: mentálisan, érzelmileg és verbálisan. Tudom, milyen érzés lelkileg összetörni attól, ahogyan bánik veled az az ember, akit szeretsz. Minden egyes nappal, amikor nem teszed meg, hogy kisétálsz az ajtón, minden egyes nappal, amikor elfogadsz bizonyos dolgokat a párodtól és saját magadtól, azt üzened: ez rendjén van így.”

 

A 45 éves sztár könyvében őszintén ír arról a pillanatról is, amikor egy fotózáson rátört pánikroham rádöbbentette: véget akar vetni a házasságának Marc Anthonyval. „Kívülről nézve mindenki azt gondolhatta, hogy csodás életem van. Volt férjem és két gyönyörű gyermekünk. Zsűritag voltam az American Idolban és az On the Floor című dalom világszerte a toplisták élén állt. Amit az emberek nem tudtak, az az, hogy az életem valójában egyáltalán nem volt ennyire csodás. A házasságom szétesőben volt, és rettegtem. Ez egyike volt azoknak a pillanatoknak, amikor annyira meg vagy rémülve, hogy sikítanál, de hang sem jön ki a torkodon. Félelem és pánik lett rajtam úrrá, ránéztem Bennyre (Benny Medina, Jennifer Lopez menedzsere – a szerk.) és az édesanyámra, és hirtelen kimondtam: ‘Azt hiszem, nem tudok tovább együtt lenni Marckal’. Aztán kitört belőlem a zokogás.”

 

Jennifer Lopez True Love című könyve november 4-én jelenik meg az Egyesült Államokban. Az eladásból befolyó összeg egy részét az énekesnő nők és gyermekek védelmében létrehozott alapítványa, a Lopez Family Foundation kapja.