hirdetés

J Lo aggódott a szerettei miatt, akik Puerto Ricóban élnek. Az énekesnő megnyugtató híreket kapott családjáról, és ahogyan tudja, támogatja a károsultakat.  1 millió dollárt már át is utalt a segélyszervezeteknek.

jennifer lopezA Latin Times mindenkit megnyugtat, a Puerto Rico-t letaroló hurrikán megkímélte a 48 éves énekesnő rokonainak életét, aki aggodalmának a közösségi médián keresztül is hangot adott:

 Üdv, én Jennifer Lopez vagyok. Tudom, most nem a legjobb formámat hozom, éppen Vegasban dolgozom, de ez jelenleg nem is számít. Nem tudom kiverni a fejemből, mi zajlik éppen Puerto Ricoban, a pusztítás nagyobb, mint azt korábban vélték. Sem én, sem az unokatestvéreim nem hallottunk az ottani családtagjaink felől. mondta el egy Instagram-videóban.

Még azt is hozzátette, hogy többedmagával azon agyalnak, hogyan tudnának a legjobban segíteni. Az Irma és Maria hurrikán ugyanis minden idők legveszélyesebb viharait hozták el a szigetre. Kéri, hogy aki teheti, adományozzon a károsultak javára, és támogassa az ország First Ladyjét, Beatriz Rossellot.

Hogy szavainak nyomatékot is adjon, a díva egymillió dollárt máris utalt ottani jótékonysági- és segélyszervezeteknek. Hasonló cselekvésre buzdította kollégáit is, akik habozás nélkül, azonnali támogatásukról biztosították a bajba jutott államok károsultjait.

Marc Antonyval összeszervezzük a latin művészek közösségét, hogy Puerto Rico mellett a mexikói és a többi karib-térségbeli nélkülözőn segítsünk. Mark Cuban és J.J.Barea is beszállt; két repülőnyi csapatunk van, akik generátorokat és további szükséges felszerelést fognak szállítani a helyszínekre, amint az lehetséges. Mindig is new yorki leszek, de büszke vagyok a puerto ricoi származásomra, és minden lehetőséget megragadok, hogy segítsek a népemnek.