hirdetés

Ryan Gosling már lassan két hónapja tartózkodik Budapesten családjával a Szárnyas Fejvadász 2. forgatása miatt, most pedig egy újabb hollywoodi színész csatlakozik a hazánkban forgató stábhoz, Jared Leto érkezését tegnap jelentették be.

Jared LetoA Ridley Scott eredeti sci-fijét folytató produkcióban még szerepet kapott Harrison Ford és Robin Wright is, így akár hamarosan velük is össze lehet futni a budapesti utcákon.

Azt még nem lehet tudni, hogy Jared Leto milyen szerepet kap a filmben. Azt viszont igen, hogy viszonylag sűrűn megfordul Magyarországon, mivel a Thirty Seconds to Mars rockegyüttes frontembereként 2014-ig egymást követő 3 évben is fellépett a soproni Volt fesztiválon, 2010-ben és 2011-ben pedig a Sziget Fesztivál nagyszínpadán.

Jared Leto színészként is az élvonalban van: Oscar-díjat és Golden Globe-díjat is kapott a Mielőtt meghaltam című filmben nyújtott alakításáért. Mostanában az Öngyilkos osztag című akciófilmben látható a mozikban.

Az 1982-es Szárnyas fejvadász eredeti stábjából sokan dolgoznak a 2017 októberében mozikba kerülő folytatáson, Ridley Scott is közreműködik executive producerként, és a 34 évvel ezelőtt bemutatott sci-fi nyomózója, Harrison Ford is feltűnik az új részben.