hirdetés

A 49 éves énekesnő, aki még mindig kirobbanó formában van, hét év kihagyás után új albummal és egy világ körüli turnéval tér vissza. 

Janet_Jackson

 

Hét éve nem készített új dalt Michael Jackson húga, azért nem tűnt el a köztudatból, számos fellépéssel és televíziós szerepléssel szórakoztatta rajongóit.

Az utolsó lemeze, a Discipline karrierje 10. évében 2008-ban debütált.  2012 óta azonban nem nagyon lépett a nyilvánosság elé, ugyanis akkor kötött titokban házasságot a katari milliárdos üzletemberrel, Wissam Al Manával, aki mellesleg közel 10 évvel fiatalabb az énekesnőnél.

Májusban töltötte be a 49-et, születésnapján jelentette be, hogy lassan elkészül új albuma, amit egy gigantikus turné keretében mutat be közönségének.  Férje egy szűk körű meglepetés partit rendezett neki, amin csak Janet harminc legközelebbi barátja, hozzátartozója volt jelen, köztük a 60 éves bátyja, Jermanie is. Az énekesnő azt hitte, hogy csak egy romantikus Sushi vacsorára hivatalos.

Janet Jacksont rajongói a hét éves visszavonulás alatt sem felejtették el, folyamatosan bombázták kívánságaikkal: „A zeneiparnak szüksége van rád!” és hasonlókkal. „Hallgattam rátok” – ezzel indokolta a popdíva a hosszú kihagyás után elkészült új CD-t, valamint annak világkörüli turnéját. Megígérte, hogy még ebben az évben hallhatjuk tőle az új dalokat, a premier pontos dátumát először kedvelőinek jelent be Twitter oldalán. Még teljes a titkolózás, de a Radio Facts, amerikai rádiócsatornán már elárulta, hogy az elkövetkezendő 30 napon belül debütál az új szám.

(DailyMail)