hirdetés

Jakupcsek is felkerült a listára, amelyen 130 köztévéstől válik meg az állami tévé. A műsorvezetővel állítólag két felvétel közt közölték a nem túl jó hírt, de ő csak annyit erősített meg, hogy csoportos létszámleépítésről van szó. Ez már a negyedik leépítési hullám a közmédiában.

jakupcsek-life

Százharminc munkatársától, köztük ismert rádiós és televíziós műsorvezetőktől, illetve rendezőktől és sok műszaki embertől válik meg a közmédia. Mindez nem új a nap alatt. Az érintettekkel a napokban közlik, hogy január 1-től már nem számítanak a munkájukra. A listára felkerült Jakupcsek Gabriella is, aki jelenleg a Duna Televízión futó Ridikül című műsor arca.

A műsorvezetőnővel állítólag két műsor felvétele közt közölték, hogy távoznia kell a tévétől 1-jével. Jakupcsek ezután állítólag több szemtanú szerint taxiba ült és távozott a köztévétől. Így a délutánra tervezett két műsor felvétele is elmaradt, hiába érkeztek meg a vendégek.

A köztévé eljárásánál úgy tűnik, nem változott semmi. Picit pökhendiek, döbrögisták, és cinikusak. Hogyan is gondolták a tévé vezetői, hogy két adás közben közlik a jó hírt majd Jakupcsekkel, és ő majd a második felvételt mosolyogva, felkészülten, örömmel fogja végigvezetni, miközben pár perce rúgták ki? Vagy épp direkt azt akarták, hogy ne készítse el a második felvételt Jakupcsek, sértődjön meg, távozzon, és majd akkor még ő lesz kellemetlen helyzetben? Komolyan beteg valahol a köztévé humánpolitikai ügyintézése. Persze mindig is az volt.