hirdetés

Jagger becsajozott
2014-06-11 12:35

Már nem gyászol. Úgy tűnik, Mick Jagger  hamar túljutott a gyászidőn. Csupán 11 héttel barátnője, L’Wren Scott halála után egy zürichi hotelbalkonon látták turbékolni a zenészt egy fiatal nővel. A hírt a Daily Mail adta tudtul, de a nő személyét nekik sem sikerült kideríteniük.

 

Állítólag nem futó kalandról van azonban szó: noha Jagger még szomorú Wren halála miatt, de tovább akarja élni az életét, és már „a gyógyulás útján van”.
Más esetleg alkoholba fojtja bánatát vagy egyszerűen csak depressziós – nem úgy Jagger, aki már május elején kalandba keveredett az izraeli modell Noa Tishbyvel. Legalábbis erre utal a nő által az Instagramra posztolt kép aláírása: „Köszönöm, mIck, a néhány felejthetetlen napot Izraelben!” A fotón egyébként éppen bizalmasan átölelik egymást…

Scott húga, Jan Shane ugyanakkor a bíróságra készül. Keserűen nyilatkozta: „Mit képzel Mick tulajdonképpen? A lánya szerint halálosan szomorú… ezeket a képeket elnézve azonban semmit sem változott és már értem, miért került a nővérem is depresszióba!”