hirdetés

Megtalálták, de már nem tudtak segíteni a Mórról megszökött kengurun. Jack halált feltehetőleg egy bika okozta állítólag , ami picit fura, hisz azt gondolhatnánk csak odébb ugrál egy kenguru, ha jön egy felbőszült bika.

Jack a móri kenguru még szerdán tűnt el a Dorinita Családi Farmról. A kedvenc erszényest nagy erőkkel keresték de nem találták, eddig.

A Jack névre hallgató állatot Mór határában egy legelőn, tehenek és bikák közt találták meg. Az állat súlyosan megsérült annak következtében, hogy az egyik bika nekiszorította a kerítésnek. Mikor rátaláltak, még élt, ám már nem tudták megmenteni az életét.

A kenguru szerda óta volt szökésben, akkor tűnt el. Tulajdonosai nem értik, hogyan juthatott ki a karámból, arra gyanakodnak, hogy egy rosszakarójuk engedhette ki, mivel sem a kerítésen, sem az ajtón nem volt lyuk, a kenguru párja a karámban maradt. Az állatot önkéntesekkel, terepjárókkal és drónokkal is keresték, ám nem akadtak a nyomára. A szomszéd tanya biztonsági kamerája tegnap felvette az állatot, a felvételen látszik, ahogy egy kutya megtámadja a kengurut, majd Jack elugrál.