hirdetés

J-Lo bepasizott
2014-06-13 15:08

Jennifer Lopez talán még fel sem ocsúdott a szakításból, a bulvársajtó már megelőlegezett neki egy újabb kapcsolatot. Állítólag szigorúan barátság fűzi az ukrán származású balettoshoz, azonban ismerősei mást mondanak.

Az énekesnő egyik ismerőse azt taglalta hosszasan egy lapnak, J-Lo belefáradt már abba, hogy mások induló karrierjét egyengesse (lásd az exbarát Casper Smart esetét), arra vágyik, hogy egy idősebb férfival járjon együtt, aki már megalapozott egzisztenciával rendelkezik.

Közben a hét végén Lopez lemondta a futball-világbajnokság megnyitóján való részvételét – vélhetően lelki okok miatt -, majd három nappal később visszavonta mondván,képtelen lenne cserben hagyni rajongóit, a világért sem akar csalódást okozni nekik.

Makszim Csmerkovszkij ukrán táncos. (Fotó: GC Images)Makszim Csmerkovszkij ukrán táncosÚjabb két nap kellett még ahhoz a hírhez, mely szerint J-Lo és a Dancing With The Stars táncosa, az ukrán származású Makszim Csmerkovszkij meghitt barátságba keveredett egymással. Természetesen kizárólag barátság fűzi az énekesnőhöz, nem győzik hangsúlyozni mindketten, mennyire tisztelik egymás munkáját, szakmai múltját.

 

„Semmilyen romantikus kapcsolat nincs köztük, kizárólag barátság” – kommentálta egy újabb ismerős. 

Talán emlékszünk még rá (ha nem, hát felidézzük), két és fél évvel ezelőtt a fiatal és ambiciózus Casper Smart is meghitt barátja lett az énekesnőnek – kapcsolatukat jó ideig titkolták. És különben is: Csmerkovszkij mindössze 34 éves. Túl fiatal még a megalapozott egzisztenciához…